Om Huset

Om huset

Søby Forsamlingshus fejrede 100 års jubilæum i 1978 - og er dermed et af de ældste forsamlingshuse på Djursland. Det ligger centralt i landsbyen Søby tæt ved Hornslet. Huset er blevet restaureret af flere omgange siden grunden blev udstykket i 1878, senest i efteråret 2011 hvor halvdelen af taget er udskiftet.

Forsamlingshuset er både originalt og oprindeligt, og man kan næsten fornemme alle de arrangementer, der er fundet sted i huset i årenes løb. Den gamle balkon leder tankerne tilbage til dengang hvor forsamlingshuset var samlingssted for alle karle og piger fra gårdene i Søby og omegn.

Fra bryllup til banko

Forsamlingshuset er rammen om mange aktiviteter og arrangementer i lokalsamfundet. Huset har alle faciliteter til udlejning til enhver festlig lejlighed som bryllup, konfirmationer, runde fødselsdage, barnedåb, osv.

Forsamlingshuset danner også rammen om en række arrangementer Der har der seneste år lagt hus til banko, koncerter, pige-aftener, fællesspisning, brunch, høstfest, generalforsamlinger, markeder, bordtennis, fastelavn, juletræ, line dance og meget andet.

Se mere om mulighederne for at bruge huset og husetsfaciliteter under udlejning.

Bliv medlem af foreningen

Som medlem er der en række medlemsfordele: medlemskab min. 6 mdr. før medlemsfordele)

  • Rabat på leje af huset. 
    • Hele huset kr. 1.000
    • Lille Sal kr. 500
    • rengøring,service,strøm og varme er som øvrige udlejninger
  • Lån af borde og stole: Gratis
  • Rabat på leje af service ud af huset: 50%


Det årlige kontingentet er 200 kr. pr. husstand eller 100 kr for et enkelt medlem. Kontingentet kan betales på det omdelte indbetalingskort eller ved at indsætte beløbet på konto 9369 1021625 i Søby Sparekasse. Skriv navn og adresse i indbetaler feltet, så er du medlem.

Som medlem er du med støtte arrangementer og udvikling af huset.

Style Switcher

Predefined Colors

Menu Style

Background Image

Reset