Om Huset

Om huset

Søby Forsamlingshus fejrede 100 års jubilæum i 1978 - og er dermed et af de ældste forsamlingshuse på Djursland. Det ligger centralt i landsbyen Søby tæt ved Hornslet. Huset er blevet restaureret af flere omgange siden grunden blev udstykket i 1878, senest i efteråret 2011 hvor halvdelen af taget er udskiftet.

Forsamlingshuset er både originalt og oprindeligt, og man kan næsten fornemme alle de arrangementer, der er fundet sted i huset i årenes løb. Den gamle balkon leder tankerne tilbage til dengang hvor forsamlingshuset var samlingssted for alle karle og piger fra gårdene i Søby og omegn.

Fra bryllup til banko

Forsamlingshuset er rammen om mange aktiviteter og arrangementer i lokalsamfundet. Huset har alle faciliteter til udlejning til enhver festlig lejlighed som bryllup, konfirmationer, runde fødselsdage, barnedåb, osv.

Forsamlingshuset danner også rammen om en række arrangementer Der har der seneste år lagt hus til banko, koncerter, pige-aftener, fællesspisning, brunch, høstfest, generalforsamlinger, markeder, bordtennis, fastelavn, juletræ, line dance og meget andet.

Se mere om mulighederne for at bruge huset og husetsfaciliteter under udlejning.

Style Switcher

Predefined Colors

Menu Style

Background Image

Reset