Nyt fra bestyrelsen

Ny Ovn

 Forsamlingshuset har fået ny industriovn. Dvs. at vores køkkenfaciliteter er blevet endnu bedre. Vi har nu en ny hounø industriovn med plads til 10 plader på engang.

Mail fra forsamlingshuset

Forsamlingshuset sender løbende informationer ud på e-mail. Er du interesseret i at komme på maillisten så skriv til steen@erahbek.dk info@djursvand.dk.

Nye tiltag

Forsamlinghuset er byens aktivitetshus. Bestyrelsen er altid åben for nye ideer og tiltag. Har du en idé så kontakt bestyrelsen og lad og sammen udbygge fællesskabet.

Elektronisk bookning af forsamlingshuset

På forsamlingshusets elektroniske kalender kan man få en oversigt over arrangementer i huset og forespørge på at leje huset. Læs mere om priser og mulighederne for at leje huset under udlejning. Huset kan også bookes ved at kontakte tlf 40204338

Renovering af toiletbygningen og indgangsparti 2015

Arbejdet med hele nye toiletter og indgangsparti er gennemført efteråret 2015.

Arbejdet er sket med støtte fra:

Syddjurs Kommune

Elro fonden

Søby sparekasse

Fonden efter Søby Brugsforening

Musikanlæg, borde og flaskekøleskab

Forsamlingshuset har fået nyt inventar. Det betyder at du til din fest kan dække op med runde borde og serverer kolde drikkevare.

Med støtte fra Fonden efter Søby Brugsforening har det været muligt at købe et anlæg, hvor du bare skal tilslutte en PC eller medbringe CD’er for at have musik til festen.

Style Switcher

Predefined Colors

Menu Style

Background Image

Reset